Van start

We gaan van start: het eerste ontbijt van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden. Dit is op 12 januari in Ronald McDonald Huis Friesland van 08.00-09.00 uur. We vinden het heel bijzonder dat John Jorritsma, Commissaris van de Koning in Friesland het eerste ontbijt opent en daarmee ook het begin van de Breakfast Club in Leeuwarden markeert.

Voor de zomer zijn we als stuurgroep begonnen om de Business Breakfast Club te starten in Leeuwarden. Deze stuurgroep heeft zich tot doel gesteld een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen te organiseren. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de tweede dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). De deelnemers ontmoeten elkaar op locatie bij één van de deelnemers of in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden. De aanvangstijd is om 08.00 uur en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in.

Maar er is nog een belangrijk doel: de ondersteuning van Ronald McDonald Huis Friesland. Het Ronald McDonald Huis biedt onder meer onderdak aan ouders waarvan het kind in het Medisch Centrum Leeuwarden is opgenomen. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede van het Huis.

Een lidmaatschap kost €250 per jaar en geldt voor 2 personen uit hetzelfde bedrijf. Je bent 12 januari van harte welkom. Na deze eerste bijeenkomst kun je besluiten om je wel of niet op te geven voor de Ronald McDonald Business Breakfastclub Leeuwarden! Meld je in ieder geval voor het eerste ontbijt aan.