Regatta 2015 was een succes!

[vc_row height=”auto”][vc_column][vc_column_text]

Voor ons staat vandaag in het teken van ‘nagenieten’. We hebben gisteren met elkaar genoten van een topdag en daar zoveel plezier aan beleefd dat we er een dag later nog op kunnen teren!

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde vierde editie van onze Ronald McDonald Regatta. Ondanks de sombere weersvoorspellingen hadden we prachtig zeilweer. En de sfeer en gezelligheid was zoals we die gewend zijn bij de afgelopen Regatta’s: Top!!

We zijn ontzettend blij en dankbaar met de geweldige opbrengst: €35.000 bestemd voor Ronald McDonald Huis Friesland en de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Deze dag was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle deelnemers, sponsors, leveranciers en niet te vergeten de vele vrijwilligers van de beide Friese Ronald McDonald Huizen. Dus bij deze nog één keer een bijzonder oprecht ‘dankjewel’ aan een ieder die op welke manier dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd. 

Natuurlijk komt er ook een Ronald McDonald Regatta 2016. Zodra de datum bekend is, laten we jullie dat weten. We hopen jullie ook volgend jaar weer te mogen begroeten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]