Over ons

De Ronald McDonald Business Breakfast Club is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en organisaties in Leeuwarden e.o. Behalve een lekker ontbijt en gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de tweede dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). De deelnemers ontmoeten elkaar op locatie bij één van de deelnemers of in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden. De aanvangstijd is om 08.00 uur en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Het enige dat u hoeft te doen, is u hier aan te melden.

Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. De Ronald McDonald Hoeve biedt de mogelijkheid om gezinnen met zorgintensieve kinderen en jongeren tot 25 jaar onbeperkt vakantie te laten vieren. Dit kan met familie of individueel, met groepen of op kamp. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede van de Hoeve.

Als u lid bent van de Ronald McDonald Business Breakfast Club, krijgt u voor elke bijeenkomst een uitnodiging. U bent niet verplicht om deel te nemen en u mag ook een vervanger sturen. Bij verhindering of vervanging vragen wij u dit uiterlijk een dag van tevoren door te geven.

Kijk ook even op de site van de Hoeve: www.kinderfonds.nl/hoeve

Wie zijn wij