Geslaagd eerste ontbijt

Wat een indrukwekkende start van de eerste Business Breakfast Club Leeuwarden! Het was een bijzonder geslaagd ontbijt met ruim 70 bezoekers. Daarnaast was er uitgebreid aandacht van Omrop Fryslân en een feestelijke opening door John Jorritsma, Commissaris van de Koning en lid van het Comité van Aanbeveling van Ronald McDonald Huizen Friesland. De foto’s op Facebook en de uitzending van Omrop Fryslân geven een mooi beeld van deze eerste bijeenkomst. 

Dankwoord
In het bijzonder dank aan de leden van de stuurgroep: Arjo Kamp (Rabobank), André de Jong (Omnyacc Synergie), Haise Bosma (Smart Camels), Kevin Post (Post Cleaning) en Maike Klip (Ditisijzersterk.nl). Het heerlijke ontbijt werd aangeboden door Vos Catering, Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland en Omniacc Synergie. De audiovisuele ondersteuning werd volledig gesponsord door onze business partner Smart Camels. En niet te vergeten dhr. John Jorritsma bedankt voor de opening en enthousiaste speech.

Ook nog dank aan Frans Adema en Jelle van Feenstra Media Groep voor de video-impressie van deze eerste BBC Leeuwarden, Albert van Keimpema van het Fries Journaal, Albert Allema en Amarant Keizer van Ditisijzersterk.nl voor de foto’s, onze vrijwilligers die ons weer volop hebben ondersteund en last but not least al onze genodigden; bedankt voor jullie komst. Wij waarderen dit enorm!

Eerste ontbijt 2

Volgende keer
Ondertussen richten we ons alweer op het februariontbijt op dinsdag 9 februari. We zijn dan te gast bij onze businesspartner Rabobank Leeuwarden Noordwest Friesland. Het ontbijt vindt plaats in de prachtige koepeltoren; waarschijnlijk één van de mooiste vergaderlocaties van Friesland. De inloop is tussen 7.45 en 8.00 uur, zodat we op tijd kunnen starten.

Neem gerust introducés mee, zodat we ons netwerk uitbreiden en de club helpen groeien. Dat past uitstekend in het Ronald McDonald Kinderfondsmotto ‘Samen sterk’. Volg ons ondertussen ook via Facebook en Twitter en zeg het voort.

Aanmelden
Meld je hier aan voor het volgende netwerkontbijt en word lid van Business Breakfast Club Leeuwarden.

Graag tot het volgende ontbijt.