BBC-Leeuwarden in Catering en Party Service Onder de Luifel

Op dinsdag 12 december j.l. hadden wij onze laatste BBC van dit jaar. Wij waren dit keer te gast bij Onder de Luifel in Leeuwarden.

Onder de Luifel is al ruim 50 jaar een begrip in Leeuwarden als het gaat om catering. Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond aan de Stationsweg en inmiddels de cateraar van Leeuwarden en alweer 10 jaar gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei in Leeuwarden.

Bij Onder de Luifel kun je terecht voor het verzorgen van bedrijfs- en personeelsfeesten, bruiloften, catering thuis of op locatie en outdoor catering. Naast het verzorgen van catering kan Onder de Luifel feestlocaties, hostessen, entertainment, muziek, meubilair, groenvoorziening, technische faciliteiten en verder inrichting en aankleding verzorgen . Onder de Luifel is in staat om van een gewoon feest een uniek totaalconcept maken.

De mogelijkheden van Onder de Luifel zijn legio, zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Na afloop was er nog gelegenheid om een kijkje achter de schermen van het bedrijf te nemen.

Wij danken Haye Westendorp en zijn team voor hun gastvrijheid!

We hopen jullie allemaal op 9 januari te zien in Ronald McDonald Huis Friesland, Henri Dunantweg 6, 8934 AD Leeuwarden. Deze keer ligt de organisatie in handen van Probir Kantoorinrichting. Vergeet je niet aan te melden.