BBCLeeuwarden bij Kamminga Makelaars

Op 9 mei waren we te gast bij Kamminga Makelaars in Leeuwarden. Voorzitter Arjo Kamp heette iedereen welkom. Met enthousiasme kon gemeld worden dat hij weer twee nieuwe leden mocht voorstellen.

  • Marijke Reitsma van ID Interieur Meubels Op Maat en
  • Ytje Dijkstra en Haije Westerdorf van Onder de Luifel.

Daarmee heeft de BBCL inmiddels 42 leden!

Vervolgens werd het woord gegeven aan Lieuwe Jan Kamminga die ons verwelkomde in het gezellige wooncafé, onderdeel van het kantoor van Kamminga Makelaars. In dit wooncafé worden regelmatig netwerkborrels georganiseerd en wordt er voorlichting gegeven. Kamminga Makelaars besteedt veel aandacht aan hun presentatie. Zo worden er elke maand nieuwe acties gestart om de verkoop te activeren. Dit heeft tot een behoorlijke omloopsnelheid van verkoop geleid. Daarnaast werkt Kamminga Makelaars als één van de eersten in Nederland met complete 3D-scans van de aangeboden woningen.

Chris Kalsbeek vertelde over de verschillende vrijwilligers in en van Ronald McDonald Huis Friesland. Eén groep vrijwilligers wilde hij er vanochtend met name uit lichten. Dat zijn niet zozeer de vrijwilligers die in het Huis werken maar juist “daarbuiten”. Het zijn de mensen met een eigen bedrijf, directeuren, managers, etc. Allemaal beschikken ze over een groot netwerk en stellen hun tijd en diensten ter beschikking aan het Friese Huis. Voorbeelden daarvoor zijn de vrijwilligers die de stuurgroep vormen van de Business Breakfast Club en de stuurgroep die het Ronald McDonald netwerkevent organiseert. Allemaal mensen die het ondernemen in hun DNA hebben en met plezier en enthousiasme grote fondswervende evenementen organiseren. Chris constateerde dat het wel heel bijzonder is dat al deze mensen met een drukke agenda toch een deel van hun vrije tijd ter beschikking stellen voor het Ronald McDonald Huis zodat wij er voor kunnen zorgen dat ouders en andere gasten die in het huis verblijven gastvrij worden opgevangen in een moeilijke periode in hun leven. Chris wil hierbij alle vrijwilligers en de deelnemers van de BBCL hartelijk bedanken.

Om 9 uur luidde Arjo de BBC-bel en wenste iedereen een prettige werkweek toe. Ook nodigde hij alle leden uit voor de volgende Business Breakfast Club. Op 13 juni a.s. zijn we te gast bij Golfclub De Groene Ster, Woelwijk 101 in Leeuwarden. Smart Camels is de sponsor van deze bijzondere bijeenkomst voor de zomervakantie. Voor degene die het leuk vinden om nader kennis te maken met de golfsport wordt van 9.00 tot 10.00 uur een golfclinic georganiseerd. De kosten hiervan bedragen €10,= per persoon.

Graag tot 13 juni op Golfclub De Groene Ster.

Fotograaf Simon van der Woude wordt wederom bedankt voor het maken van de prachtige foto’s.