BBC Ontbijt Pixl

Op dinsdag 9 april is Business Breakfast Club Leeuwarden te gast bij Pixl in Leeuwarden. Een grote groep mensen maakt van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met dit online marketingbureau en niet te vergeten de netwerkontbijtclub ten bate van het goede doel, de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag

Klokslag acht uur worden de aanwezigen welkom geheten door stuurgroepvoorzitter Arjo Kamp. Traditiegetrouw verzorgt hij een inleiding richting het organiserende bedrijf, waarbij het toch elke keer weer lastig blijkt om niet het gras voor de voeten van de gastheer of gastvrouw weg te maaien. Arjo geeft daarom ook maar snel de microfoon aan Skip van der Lande die namens Pixl het woord voert.

Pixl is zoals gezegd een online marketingbureau dat gevormd wordt door zes enthousiaste medewerkers, waarmee eigenlijk alle benodigde expertise aanwezig is. Skip geeft ons, letterlijk, een kijkje achter de schermen. Velen zullen campagnes waarbij Pixl betrokken is wel kennen van de voorkant, maar er is ook veel tijd en aandacht besteed aan de achterkant waar een schat aan informatie wordt vergaard.

Globaal houdt Pixl zich bezig met online strategie, online adverteren, analyse & rapportage en marketing automation. Pixl hecht er daarbij waarde aan dat ondernemers zich betrokken voelen gedurende het hele traject. Dat de samenwerking gebaseerd is op samenwerking en transparantie is dan ook niet verrassend. Wie meer wil weten, kan terecht op de website www.pixl.nl en natuurlijk bij Skip en zijn collega’s.

Tenslotte deelt Marc nog een gastenverhaal uit de Hoeve. Een moeder heeft in het verleden eens gemaild wat het betekent om met een zorgintensief kind op vakantie te gaan. Natuurlijk is het doel van vakantie ontspanning, maar voor veel gezinnen gaat ook dan de zorg (soms 24 uur per dag) door. Dat is iets wat je niet altijd direct ziet of meekrijgt, maar wat wel degelijk van invloed is. Een heldere, maar ook indringende mail die nog maar eens duidelijk maakt dat de leden van de BBC een heel goed doel steunen!

Vervolgens kunnen de leden gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op de skyline van Leeuwarden. Daarin is ook de koepel van de Rabobank zichtbaar, de locatie waar we volgende maand te gast zijn op uitnodiging van Abby Russchen van Cirkel Loopbaanbegeleiding. Graag tot dan!