BBC Ontbijt Leasefiets & Refital

[rev_slider alias=”bbc-leasefiets”][/rev_slider]

Ontbijt Business Breakfastclub Leeuwarden – Leasefiets en Refital

Op dinsdag 10 september hield Business Breakfastclub Leeuwarden de eerste ontbijtbijeenkomst na de zomervakantie. Deze werd gehouden in het Campus Café van het Bewegingscentrum aan de Rengerslaan in Leeuwarden en werd bezocht door ruim 20 mensen. Het ontbijt werd aangeboden door Leasefiets en BCL Actief (dat m.i.v. heden Refital heet).

Lars Dekker van Leasefiets vertelde dat het bedrijf aanvankelijk een moeilijke startperiode had, maar dat er in 2015 een omslag kwam. In 2016 vonden via het alternatieve bedrijfsfietsplan van Leasefiets 13.500 fietsen hun weg naar de leaseklanten. Het bedrijf telt 13 werknemers. Voor het combineren van mobiliteit met de zo gewenste vitaliteit van werknemers, werkt Leasefiets samen met BCL Actief.

Laurens van der Werf van BCL Actief maakte bekend dat Refital voortaan de nieuwe naam is voor zijn bedrijf. Dat helpt organisaties en hun medewerkers grip te krijgen op hun vitaliteit. Van der Werf maakte tevens bekend dat het bedrijf waar 7 mensen werken, sinds kort over een volledig uitgeruste testbus beschikt.

De gasten van de Ronald McDonald Hoeve zijn ook blij met de fietsen waar ze gebruik van kunnen maken, aldus General manager Marc Stallinga. “We hebben duofietsen en rolstoelfietsen. De Stint gebruikten we ook veel, die wordt node gemist!”. In juli en augustus was de Hoeve in Beetsterzwaag voor 100% bezet. “Dit was inspirerend”, aldus een verheugde Stallinga. “We hadden een moeder en zoon te gast. De zoon zat in een rolstoel, maar de moeder was tijdelijk gehandicapt, omdat ze haar enkelbanden had gescheurd. De zoon kon in de gemeenschappelijke keuken zelf pannenkoeken bakken! Hun verhaaltje in het gastenboekje is erg leuk om te lezen”.