BBC ontbijt JAV advocaten

In juni 2023 was de Business Breakfast Club gast van JAV advocaten in De Hoeve. Megan Bakker was daarom naast voorzitter van de stuurgroep tevens gastvrouw van de ochtend en nam ons mee in de werkzaamheden van haar kantoor.

JAV-advocaten

Het kantoor in 2014 opgericht onder de naam Nijenhuis & Jansen advocaten en werkt vanaf 2022 onder de naam van JAV Advocaten.

In eerste instantie lag de focus vooral op zaken op het gebied van het bestuursrecht; zowel omgevingsrecht als horeca, sociale zekerheid en ander besluiten van overheidsinstanties. In latere jaren is de dienstverlening uitgebreid met strafzaken, jeugdrecht, algemeen civiel recht (bijvoorbeeld ondernemingsrecht, huurrecht, bouwrecht, letselschade) en arbeidsrecht. Kortom een breed palet aan kennis en ervaring!

Nieuws uit De Hoeve

Lisanne Andela heeft na het vertrek van Marc Stallinga de honneurs tijdelijk waargenomen. Sinds kort is Marjan Postma aangetreden als manager van De Hoeve. Zij stelt zich kort voor aan de aanwezigen en Lisanne Andela vertelt over het reilen en zeilen in De Hoeve. Het meest in het oog vallend is het resultaat van de prachtige herinrichting van de algemene ruimten. Na het ontbijt is er dan ook nog de mogelijkheid tot een rondleiding, waar veel van de aanwezigen gebruik van maken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *