BBC Ontbijt FooxBreman

Het ontbijt bij Gert Jan Breman van Foox/Breman bracht een bijzondere sfeer met zich mee. Gert Jan ontving de BBC leden in het bedrijfscafé, aan een lange keukentafel vol lekkernijen. Hij nam ons mee in het ontstaan van het bedrijf dat startte als een schoonmaakbedrijf Breman en in de loop der jaren is doorontwikkeld tot toonaangevende groothandel.

Breman Schoonmaakgroothandel is dé totaalleverancier van schoonmaakartikelen & schoonmaakmiddelen aan schoonmaakbedrijven, zorginstellingen en ziekenhuizen, pompshops, voedingsindustrie, professionele keukens, scholen en bedrijvenmarkt.

Door de nauwe samenwerking met Foox is het assortiment uitgebreid met levensmiddelen als koffie, zoetwaren, koude en warme dranken, ijs, vers, snacks, etc. kantoorartikelen en rookwaren. Het werkgebied beslaat heel Nederland.

Marjan Postma neemt de leden mee in de huidige stand van zaken van de BBC Leeuwarden; Hoe zorgen we ook in de toekomst voor een goede verbinding tussen de Hoeve en de BBC Leeuwarden? Deze vraag krijgt de komende periode een vervolg. We genieten van een heerlijk en top verzorgd ontbijt, dank Gert Jan!