BBC Ontbijt De Haan Advocaten & Notarissen

Op dinsdag 10 december was het laatste ontbijt van Business Breakfast Club Leeuwarden in 2019. Deze vond plaats bij De Haan Advocaten & Notarissen aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Voorzitter Nathan Lootsma opende de bijeenkomst en was verheugd dat hij enkele ‘nieuwe’ gezichten had gezien. Voorts feliciteerde hij lid en Huisfotograaf Tom Coehoorn. Hij heeft onlangs met een fraaie actiefoto van skûtsje De Zes Gebroeders de publieksprijs van de Mirabaud Yacht Racing Image Award 2019 gewonnen. Tom kreeg een verdiend applaus. Lootsma sloot af met de mededeling dat vanaf mei nog locaties voor het maandelijkse ontbijt worden gezocht. De kosten hoeven geen belemmering te zijn. “Je mag het zo luxe maken als je zelf wilt”.

De gastheer van deze morgen was De Haan Advocaten & Notarissen. Het kantoor is opgericht in 1980. Met meer dan 150 medewerkers is het momenteel het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland. Notaris Mark Jonker Roelants memoreerde dat het kantoor ‘hartstikke Fries’ is en voortgekomen is uit de kantoren Adema Gast Wierda en Tuinman en Sleijfer. “Van onze 150 medewerkers, verdeeld over 6 sectoren, zijn er veel gespecialiseerd. We denken dan ook altijd vanuit de klant!”.

General Manager Marc Stallinga van de Ronald McDonald Hoeve zei dat het rond deze tijd prettig toeven is in de Hoeve. Men had gasten van ’Us dream’ uit Leeuwarden. “Dat zijn jongvolwassenen die op zichzelf wonen. Bij ons koken ze met zijn allen. Er zijn leuke gesprekken en er heerst een huiselijke sfeer. De begeleiders gaan liefdevol met ze om!”.