BBC Ontbijt CTNET

Business Breakfast Club Leeuwarden ontbijt met CTNET

Gastheer van het maart-ontbijt van Business Breakfast Club Leeuwarden is CTNET. Het bedrijf is gevestigd in Heerenveen en nog op zoek naar een geschikte locatie in Leeuwarden. Omdat deze nog niet is gevonden, worden de leden verwelkomd in Campuscafé Leeuwarden, onderdeel van Bewegingscentrum Leeuwarden. Opnieuw een mooi voorbeeld van samenwerking tussen de BBC-leden.

Arjo Kamp verwelkomd de aanwezigen om klokslag acht uur. Het is bij een introductie altijd lastig om de gastheer niet het gras voor de voeten weg te maaien. Daarom houdt Arjo het kort, maar hij vermeldt nog wel dat het niet zo maar een bedrijf is dat vandaag het ontbijt organiseert. CTNET heeft inmiddels nl. twee jaar op rij de FD Gazelle ontvangen, een award voor snelst groeiend bedrijf in Noord-Nederland.

Vervolgens krijgt Jacob van der Werf het woord. Hij is als sales consultant verbonden aan CTNET. Vandaag geen, zoals hij het zelf zegt, ‘saaie presentatie’. Daarentegen een vlotte, creatieve video waarin we worden meegenomen in de wereld van CTNET. Vertrekpunt is het thuisadres van Jacob en we belanden vervolgens in Heerenveen, waar we op beeld worden rondgeleid en kennis kunnen maken met de medewerkers. CTNET profileert zich als ‘uw eigen IT-afdeling buiten de deur’, wie daar meer over wil weten, kan terecht op www.ctnet.nl.

Tenslotte komt Marc Stallinga, manager van de Ronald McDonald Hoeve aan het woord. Hij vertelt over de groeiambities van de Hoeve en hoe die te realiseren. Er wordt ingestoken op de doelgroep jongvolwassenen en onlangs is er al een groep te gast geweest in Beetsterzwaag. De gasten hebben hier een blog over geschreven, waaruit passages worden geciteerd. De inleiding is, zonder verder afbreuk te doen aan de inhoud, eigenlijk alleszeggend: ‘Ik blik terug op vorig weekend als één van mijn beste weekenden in mijn leven. Ik heb gelachen, gehuild, kunnen genieten van de natuur en heb mijn vrienden nog beter leren kennen. Dit allemaal te danken aan de Ronald McDonald Hoeve en het Kinderfonds’. De volledige blog is te lezen via de social media van de Hoeve.

De rest van het uur vinden er geanimeerde gesprekken plaats onder het genot van een uitstekend verzorgd ontbijt. Graag tot volgende maand, bij Pixl!