BBC-Leeuwarden Ronald McDonald Huis Friesland

Dhr. Arno Brok, commisaris van de Koning, was onze speciale gast op deze eerste Ronald McDonald Business Breakfast Leeuwarden van 2018. Dhr. Brok benadrukte het belang van een voorziening zoals het Friese Huis. Ronald Kramer en Arjo Kamp reikten een cheque uit aan Chris kalsbeek en Amanda Bosma die samen het management vormen van Ronald McDonald Huis & Huiskamer Friesland. De cheque van maar liefst €10.000, die met groot enthousiasme werd ontvangen, vertegenwoordigt de opbrengst van alle lidmaatschappen in 2017 van de BBC-Leeuwarden.

Ronald Kramer vertelde in het kort iets over zijn bedrijf. ProBir ontwikkelt met een team van specialisten kantooromgevingen waar iedereen blij van wordt. Bestaande ruimtes hebben soms net even een ander inzicht nodig om weer optimaal geschikt te zijn voor de toekomst. Door hun jarenlange ervaring zien ze snel de mogelijkheden van elke ruimte. Soms ligt de oplossing in kleur en materiaal, soms is er een verbouwing nodig. Probir wil ontzorgen. In een heldere presentatie worden wensen en ideeën gevisualiseerd. Indien nodig worden bouwkundige aanpassingen gerealiseerd en wordt gezorgd voor een toekomstbestendige inrichting waarin iedereen ergonomisch verantwoord en met plezier kan werken.

Om 9.00 uur klonk de bel en nam Monique Rienks nog even de gelegenheid te baat om de leden op de hoogte te stellen van het komende Ronald McDonald Netwerkevent Gift2018 op 9 april met als thema “over-winnen”. Arjo Kamp sloot daarna deze BBC-Leeuwarden af. De volgende bijeenkomst is op 13 februari in de koepeltoren van de Rabobank. Misschien wel een van de mooiste vergaderlocaties van Leeuwarden!

Adres: Rabobank, Beursplein 1, 8911BE Leeuwarden. Parkeren kan in parkeergarage Zaailand. Voor een uitrijkaart wordt gezorgd.