BBC-Leeuwarden bij Smart Camels

Op 13 juni waren we gast van Smart Camels op de Golfclub De Groene Ster. Voorzitter van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden Arjo Kamp heette alle aanwezige leden op deze prachtige dinsdagochtend van harte welkom. Mooi weer, een mooie locatie en volop gelegenheid om buiten op het terras te ontbijten en te netwerken. Of gewoon te genieten van deze bijzonder entourage.

Smart Camels was deze ochtend de sponsor van het ontbijt. Arjo gaf daarom het woord aan Haise Bosma, werkgroepslid van het eerste uur, VIP (Very Important Camel) en directeur van Smart Camels. Smart Camels faciliteert elk ontbijt van de Business Breakfast Club (indien nodig) het beeld en geluid. “Maar we doen veel meer”, vertelde Haise. “Wat we doen is het bedenken, organiseren, communiceren, promoten, produceren, regisseren en realiseren van evenementen en promotionele acties in de breedste zin van het woord”. Een club professionals op evenementengebied, ieder met z’n eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde passie voor het vak. Zo is Smart Camels momenteel actief voor gemeente Leeuwarderadeel en gemeente Leeuwarden. In het kader van de gemeentelijke herindeling wordt een prachtig evenement neergezet waarbij de bevolking een belangrijke, actieve rol heeft.
Haise Bosma stelde zijn speciale gast voor: Ebele, die een oude biechtstoel uit België gebruikt als podium voor zijn liedjes, nodigt in zijn “Microtheater” gasten uit om in de biechtstoel plaats te nemen zodat Ebele een prachtig lied, speciaal gemaakt voor zijn toehoorder, kan zingen. Een soort van arbeidsvitaminen dus……!

Ook Jan Geertsma, de voorzitter van Golfclub de Groene Ster, heette alle leden welkom. “Een waardevol idee en geste om via de netwerkclub Ronald McDonald Huis Friesland te sponsoren”. Hij wenste iedereen een goed ontbijt, een mooie clinic en nodigde iedereen uit nogmaals te komen.
Tot slot wensen we alle leden een fantastische zomer! En graag tot ziens op 12 september in de Elfstedenhal!

Fotograaf Simon van der Woude heeft weer getekend voor de prachtige foto’s.