BBC-Leeuwarden bij NHL/Stenden Meeting U

Op 11 september vond het eerste ontbijt plaats na de zomervakantie. Op een wel zeer bijzondere locatie: Molen de Eendragt. De opkomst was uitstekend en zoals altijd was de sfeer prima. Het leek wel of iedereen zin had om elkaar te zien, vakantieverhalen uit te wisselen, met vernieuwde energie zaken te doen en te netwerken.

Arjo Kamp, voorzitter van de stuurgroep heette iedereen welkom en gaf het woord aan Ilse Hooiveld. Stenden Meeting U is uniek in Nederland. Het is het ervarings- en leerbedrijf voor studenten van Stenden Hotel Management School, die hun toekomst zien als professioneel evenementenorganisator. Stenden meeting U verzorgt diverse evenementen: van workshop tot rondleiding, van seminar tot opening en van ontvangst tot symposium. Zij adviseren niet alleen in de logistieke organisatie, maar ook in het creatieve proces van het project. Ze brengen balans in alle onderdelen en bewaken daarbij kwaliteit, concept en budget. Hierdoor wordt de opdrachtgever ontzorgd zodat deze zich volledig kan blijven richten op de dagelijkse werkzaamheden.

Vervolgens kreeg Chris kalsbeek, manager van het Friese Huis het woord. Hij nodigde alle leden uit voor de sponsorborrel die op 29 oktober wordt georganiseerd in het Huis. Een uitnodiging volgt! Chris sprak zijn dank uit aan de 60 vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Friesland die unaniem besloten om tot 1 november te blijven om alle gasten tot de sluiting een warm thuis te blijven bieden. Hoe mooi is dat! Ook kon hij meedelen dat hij per 1 januari in het MCL start als coördinator van het vrijwilligerswerk en als fondsenwerver voor de “Vrienden van het MCL”.