BBC-Leeuwarden bij Feenstra Adviesgroep

Midden in het ruime kantoor van Feenstra Adviesgroep, tussen alle bureaus, vond de vierde Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden van dit jaar plaats; op deze prettige en ongedwongen wijze konden alle leden de sfeer proeven bij Feenstra Adviesgroep. Het ontbijt stond in het teken van de aangekondigde sluiting van Ronald McDonald Huis Friesland per 1 november dit jaar. Arjo Kamp, voorzitter van stuurgroep, stelde aan de leden voor dat BBC-Leeuwarden zich na 1 november gaat richten op de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Vandaar ook het voorstel, dat met handopsteking werd aangenomen, om de volgende Business Breakfast Club te organiseren in de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Wel een stukje rijden, maar een uitgelezen kans om kennis te maken met dit prachtige vakantiehuis voor gezinnen met een gehandicapt of zorgintensief kind. Arjo benadrukte dat het voor de leden uiteraard open staat om hun lidmaatschap te beëindigen.

Manager van Ronald McDonald Huis Friesland, Chris Kalsbeek, vertelde in het kort over de redenen die ten grondslag liggen aan dit moeilijke bestuursbesluit om tot sluiting van het Huis over te gaan. Gelukkig lijkt het er op dat het vrijwilligersteam unaniem besloten heeft niet eerder te vertrekken dan per 1 november. Tot die tijd zet iedereen de schouders er onder. Dat geeft kracht en energie. Ook was het bijzonder prettig dat de “Huis-sponsoren” aangaven in de toekomst de Hoeve financieel of in natura te willen ondersteunen.

Gastheer Gooitzen Feenstra van Feenstra Adviesgroep kreeg vervolgens het woord en vertelde vol enthousiasme over zijn kantoor. Zijn medewerkers nemen graag de tijd voor hun klanten. Immers: financiële dienstverlening moet toegespitst zijn op het unieke van elke situatie. De adviseurs maken daarom werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om de specifieke situatie te inventariseren, op basis waarvan uitgebreid onderzocht wordt wat voor de klant de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. De mensen van Feenstra zitten daarom regelmatig achter de studieboeken om de klant van een goed advies te voorzien. Vervolgens nodigde hij iedereen uit om van het heerlijke ontbijt te genieten!

Zoals eerder aangegeven is de volgende bijeenkomst gepland op 8 mei in de Ronald McDonald Hoeve, Helomareed 2, 9244 GH in Beetsterzwaag.

De foto’s zijn gemaakt door onze nieuwe fotograaf Tom Coehoorn. Op de website https://www.thomasvaer.frl/ kunt u via beeldbank/all galleries meer foto’s zien.