BBC-Leeuwarden bij Bentacera Accountants

Op 11 april 2017 waren we te gast bij Bentacera Accountants in Leeuwarden. Voorzitter Arjo Kamp heette iedereen welkom en gaf een korte terugblik op het zeer succesvolle Ronald McDonald Netwerkevent (GIFT2017) de avond daarvoor.

Ook werd een aantal nieuwe leden van de BBC-Leeuwarden welkom geheten:

  • Titia Keuning: Titia Keuning Advies, Partner in Duurzame Inzetbaarheid
  • Jaap Breman: Jaap Breman Schoonmaakgroothandel,
  • G. Feenstra; Feenstra Adviesgroep,
  • Marco Kalmijn en Marcella Spithoff: Van der Sluis, van der Zee en Kalmijn Advocaten,
  • Abby Russchen: Cirkel Loopbaanbegeleiding en Studiekeuze
  • Marjon Hakse: Architectenbureau M. Atsma.

We kunnen met elkaar trots zijn op de snelle groei van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden!

Vervolgens werd het woord gegeven aan Sjoerd Anjema, vennoot bij Bentacera. Sjoerd verteld dat Bentacera zich als accountantskantoor onderscheidt doordat ze hun werk echt anders doen. Hun missie is adviseren, inspireren en ondernemers helpen hun ambities te realiseren. Zij doen dat door te “bentaceren”. Want “gebentaceerd” zijn zorgt voor rust en vertrouwen in het bedrijf, de administratie én de werknemers. Zo krijgen ondernemers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Sjoerd illustreerde dat met een prachtig filmpje.

Na deze presentatie nam Chris Kalsbeek, manager van Ronald McDonald Huis Friesland, nog even het woord. Chris vertelde trots te zijn op het succesvolle GIFT2017 en had met veel plezier geconstateerd dat ook veel BBC-leden op het evenement aanwezig waren. De opbrengst bedroeg maar liefst €16.000. Hij sloot af met een verhaal van ouders die een lange tijd in de Ronald McDonald Huizen van Groningen en Leeuwarden verbleven. Dit verhaal verschijnt in het zomernummer van [t]Huis, het relatieblad van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Om 09.00 uur klonk de BBC-bel en bedankte Arjo alle aanwezigen en wenste hen een prettige werkweek toe.

Wij hopen jullie allemaal op 9 mei a.s. weer te zien. Dan zijn we te gast bij Kamminga Makelaars, Groot Schavernek 9 in Leeuwarden.