BBC-Leeuwarden bij Accon Avm adviseurs en accountants

Op 11 juni vond de zesde Ronald McDonald Business Breakfast Club van 2018 plaats bij Accon Avm adviseurs en accountants. Chris Kalsbeek, die door afwezigheid van Arjo Kamp de opening verrichtte, heette iedereen van harte welkom. Met dertig deelnemers was de opkomst weer goed te noemen. Een aantal nieuwe leden werden welkom geheten: Iliana Kappert en Lianne Scholtissen (Lianne kon vanochtend helaas niet aanwezig zijn) van Queen Fishers (Coaching, Jobhunt, Recruitment en Trainingen). Ook onze nieuwe huisfotograaf Tom Coehoorn van Thomas Vaer werd voorgesteld. Iedereen wordt uitgenodigd om de prachtige foto’s te zien zijn via de koppeling onderaan dit verslag.

Daarna kreeg onze gastheer Jan Willem Wijbenga het woord. Jan Willem is accountant-administratieconsulent bij Accon Avm. Accon Avm is een advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven zij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met hun diensten en advies (ook op het gebied van AVG) stimuleren zij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Klokslag 9.00 uur, na genoten te hebben van een heerlijk ontbijt, sloot Chris deze Ronald McDonald Business Breakfast Club af, maar niet na de volgende mededelingen:

  • Ilse Hooiveld, BBC-stuurgroeplid en werkzaam bij Stenden Meeting U, is bevallen van een prachtige dochter met een dito naam: Elin!
  • In september zal de factuur van het BBC-lidmaatschap worden verzonden. Iets later dus dan vorig jaar. Dit in verband met de transitie van Ronald McDonald Huis Friesland naar de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.
  • Ons volgende netwerkontbijt zal plaatsvinden op een locatie die je gewoon niet wil missen: molen “De Eendragt” bij / van NHL-Stenden en wel op 11 september, een prachtige start na de vakantie. Ontbijtsponsor: Stenden meeting U.

De BBC stuurgroepleden Ilse, Nathan, Arjo, Kevin, Haise, Daniel, Monique en Chris wensen jullie een prachtige vakantie en we zien elkaar graag bruin gekleurd, uitgerust en vol energie terug op 11 september.

Foto’s zien? https://www.thomasvaer.frl/gallery/2018-06-12-Accon-AVM/G0000K81JjuiFl.c/C0000oki4psF57aE

Downloaden? bbcl2018