BBC-Leeuwarden Beljon + Westerterp in Natuurmuseum Fryslân

Op 14 november waren we gast van Beljon + Westerterp in het prachtige atrium van Natuurmuseum Fryslân. Voorzitter Arjo Kamp heette iedereen welkom en gaf het woord aan Marijke Schikan. Marijke Schikan, consultant, heette namens Beljon + Westerterp, sponsor van dit netwerkontbijt, alle aanwezigen welkom in het indrukwekkende atrium van het Natuurmuseum. In het kort vertelde Marijke over Beljon + Westerterp en hoe belangrijk zij het vinden dat mensen én organisaties tot hun recht komen en geloven in hun unieke kracht. Ze zijn partner in de ontwikkeling hiervan en werken landelijk met gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van recruitment, development en interim management. Een mooi voorbeeld van recruitment was hun betrokkenheid bij de aanstelling van Tom van Slooten, directeur van het Natuurmuseum.

Tom van Slooten nam daarna het stokje over van Marijke en vertelde dat je in het museum de natuur niet alleen kunt zien, horen en ruiken, maar ook voelen: boven én onder water, in de lucht en op het land. De beleving staat voorop. In het atrium werd tijdens het ontbijt voorbereidingen getroffen voor een expositie van opgezette dieren in het kader van het “Nederlands Kampioenschap Preparen”. Het aankomende jaar staat in het teken van “Het Grote Grutto Theater “ en “Friesland onder water”, een spectaculaire expositie met een heuse onderwatersafari. Kortom: het museum is een belevenis voor het hele gezin!

Wij hopen jullie allemaal  a.s. 12 december weer te zien. Dan zijn we te gast bij Catering en Party Service “Onder de Luifel”, Balthasar Bekkerwei 106, 8914 BE in Leeuwarden. Fotograaf Simon van der Woude wordt wederom bedankt voor het maken van de prachtige foto’s.