BBC Leeuwarden 13 september

Op 13 september werden we, stipt om 8.00 uur met de BBCL-bel, welkom geheten door onze gastheer, burgemeester Ferd Crone, in de prachtige Oranjezaal van het Stadhuis van Leeuwarden. Het stadhuis dat in 1715 werd gebouwd door Claes Bockes Balk is één van de oudste en mooiste monumenten van de stad. De Oranjezaal, ooit gebruikt als raadzaal, is tegenwoordig een plek waar veel getrouwd wordt. Aan de wand hangen portretten van de Oranje Nassaus: van koning Willem I tot en met prinses Juliana. De zaal heeft prachtig houtsnijwerk, een zeldzame Venetiaanse kristallen kroonluchter met 18 armen en felrode Italiaanse designstoelen.

Het was een sfeervolle bijeenkomst. Verschillende leden gaven aan onder de indruk te zijn van de diversiteit en kwaliteit van de verschillende locaties waar tot nu toe de Ronald McDonald Business Club ontbijtjes werden georganiseerd.

 

Onze nieuwe “hof” fotograaf Simon van der Woude heeft prachtige foto’s gemaakt te zien op: www.facebook.com/bbcleeuwarden

Op 11 oktober worden we verwacht bij De Friesland Zorgverzekeraar, Harlingertrekweg 53.

Graag tot dan. Vanzelfsprekend bestaat er ook deze keer weer de mogelijkheid om nieuwe (potentiele) leden te introduceren.