BBC Leeuwarden 13 december

Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden

Dinsdag 13 december vond de tiende en laatste Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden van dit jaar plaats. We waren te gast in het geheel in kerstsfeer aangeklede kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen. Voorzitter van de stuurgroep Arjo Kamp heette iedereen welkom en vertelde dat De Haan Advocaten en Notarissen een van de grootste kantoren van Noord Nederland is. Daarnaast zijn ze hoofdsponsor van het netwerkevent GIFT dat op 10 april 2017 georganiseerd wordt in het WTC Congrescentrum.

Het woord werd gegeven aan Peter van Dijk die als notaris al geruime tijd verbonden is aan het kantoor. Peter vertelt dat De Haan LAW een grote juridische dienstverlener is in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Assen, Zwolle, Almere en Leeuwarden en sinds kort ook in Hamburg. Er zijn verschillende disciplines werkzaam. Het kantoor profileert zich op dit moment onder meer op de problematiek en gevolgen van de aardbevingen in Groningen. Tevens is het kantoor sponsor van Culturele Hoofdstad 2018.

Chris Kalsbeek, manager van Ronald McDonald Huis Friesland, bedankte het bestuur en alle leden van de Ronald McDonald Business Breakfast Club voor het welslagen van de eerste editie van de BBCL 2016. Volgens Chris was – om met de woorden van Jan Terlouw te spreken – het touwtje dat uit de brievenbus hing verdwenen. Maar de onderlinge betrokkenheid, het vertrouwen en de wens om iets voor elkaar te kunnen betekenen blijft. Kijk maar naar de vrijwilligers van Ronald McDonald Huis Friesland en de leden van de BBCLeeuwarden!

Vervolgens kon iedereen genieten van een fantastisch verzorgd ontbijt met heerlijke broodjes, hapjes, fruit en drankjes.

Om 9.00 uur klonk de BBCL-bel en wenste Arjo alle leden hele fijne feestdagen! Na een laatste oproep om voor maandag 10 januari vooral introducés uit te nodigen kon eenieder met een goed gevoel de werkdag vervolgen.

Fotograaf Simon van der Woude heeft prachtige foto’s gemaakt die (ook) te zien zijn op: www.facebook.com/bbcleeuwarden.

Tot ziens op 10 januari 2017 in het Ronald McDonald Huis Friesland met een feestelijk opening van het nieuwe BBCLeeuwarden-jaar.

Aanmelden kan heel eenvoudig: Klik op de thuispagina van de website op het breakfast-venster, waarna onderin het uitgeklapte venster de relevante knoppen te zien zijn.

N.B. Daar we in januari veel gasten verwachten, bij dezen de oproep voor iedereen om zich aan te melden via de website, óók de introducés.