BBC Leeuwarden 10 januari

“AST IN LIWWADDEN GEBOREN BIST KEST UT WEL SKUDDE”

Op dinsdag 10 januari vond de eerste Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden van 2017 plaats. We waren te gast in Ronald McDonald Huis Friesland. Voorzitter van de stuurgroep Arjo Kamp heette iedereen welkom op deze speciale bijeenkomst, waarbij een cheque van maar liefst €6625,= overhandigd kon worden aan Amanda Bosma, assistent-manager van het Friese Huis. Het bedrag werd onder meer bij elkaar gebracht door de 26 bedrijven die het afgelopen jaar lid zijn geworden van de BBCLeeuwarden.

De microfoon werd gegeven aan Piter Wilkens die met zijn prachtige “Ast in Liwwadden geboren bist kest ut wel skudde” iedereen meekreeg. De stemming kwam er behoorlijk in. Ook kreeg Peter Storm, manager bij Friesland Lease, het woord. Samen met Kevin Post van Post Cleaning waren zij de sponsor van het heerlijke ontbijt. Friesland Lease is voortdurend op zoek naar de meest duurzame oplossingen voor mobiliteitsgebruik. Zo was dit bedrijf de eerste onderneming die de Leasefiets aanbood.

Kevin Post, van Post Cleaning, is enthousiast stuurgroeplid van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Leeuwarden. Kevin: “Post Cleaning is een breed inzetbaar schoonmaakbedrijf en biedt een compleet dienstenpakket voor de zakelijke en de particuliere markt”. Van schoonmaakonderhoud en interieurverzorging tot het reinigen van de waterzuiveringsinstallaties diep in de bossen van Oldeholtpade.

Van verschillende gasten kregen we complimenten over de gastvrijheid, het heerlijke eten, de goede opkomst en de goede mix tussen nieuwe en bestaande leden. Kortom: een frisse en veelbelovende stap voor het komende jaar.

Tot ziens op 14 februari (Valentijnsdag!), in de Blokhuispoort, een prachtige locatie, waar we te gast zijn bij Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Met vriendelijke groet,

Chris Kalsbeek,

Ronald McDonald Huis & Huiskamer Friesland

0582847080